Hotell i Västerås

Steam Hotel

Ett hotell med många aktiviteter

Ett hotell i Västerås som är värt att boka är Steam Hotel. Från början var detta ett ångkraftverk som nu är ett hotell med arton våningar. Hela hotellet har en industriell stil för att inte förlora sin charm. Här finns det en hel del som du kan underhålla dig med om du har tid över vare sig det är en privat tripp eller med ditt företag. Här finns det något för alla i alla åldrar och smaker.

Steam Hotel har en Pool Club

Du kan både som privatperson eller företag besöka hotellets Pool Club. Här finns det musik, mat, varma bad och drinkar. Du kommer inte glömma ditt besök på Steam Hotel. På artonde våningen har du en utsikt som du inte kommer att glömma men var du än har ditt rum så finns det en hel del att göra. Här finns restauranger, barer, gym och konferenslokaler att boka.

Du kan boka utan att sova över

Att boka en hotellövernattning med någon nära är en överraskning som ni bägge kommer ihåg. En stund för er själva i en mysig atmosfär utöver det vanliga. Det finns olika paketerbjudande att välja emellan med både övernattning, frukost och entre till Voltage Lounge Pool Club. Eller så bokar du tillgång till Voltage Lounge utan övernattning.

 

 

Restauranger och en bakficka

Hotellet har två stycken restauranger: En i entren och en på den åttonde våningen med utsikt över staden. Det finns också en italiensk bakfickan där du kan uppleva och äta en massa gott.

 

På hotellets Asian Fusion restaurant  Locavore finns det mat som influeras av alla asiatiska smaker och texturer. Vad sägs om seafood taco, asian beef tartar eller steam buns?! Det finns också rätter om du är vegan eller vegetarian. En annan sak som du också kan få uppleva på sommaren är att om vädret är bra så öppnas taket och du får äta under bar himmel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *