Konferenshoteller

Häringe slott konferens- och evenemangscenter

Hotellet Häringe slott är beläget i Västerhaninge söder om Stockholm och är en historisk och vacker byggnad som erbjuder en lyxig och exklusiv upplevelse för sina gäster.

Häringe slott konferens- och evenemangscenter
Häringe slott konferens- och evenemangscenter

 

Häringe slott konferens- och evenemangscenter

Men kan man faktiskt bo på detta slott och njuta av sina förmåner? Svaret är ja.

Häringe slott är inte bara ett hotell utan även ett konferens- och evenemangscenter, vilket betyder att det finns möjlighet att boka rum för övernattning. Hotellet har ett varierat utbud av rum och sviter alla smakfullt inredda med antika möbler och moderna bekvämligheter. Här kan gästerna välja mellan olika rumstyper beroende på sina behov och budget.

Förutom de eleganta rummen erbjuder Häringe slott också en rad andra faciliteter för sina gäster. Det finns en restaurang som serverar gourmetmat baserad på lokalproducerade råvaror, ett spa där man kan njuta av avkopplande behandlingar och en vacker trädgård med möjlighet till promenader och avkoppling.

Den historiska miljön på Häringe slott gör det till ett populärt val för bröllop och andra evenemang. Hotellet har flera vackra festlokaler som passar för allt från mindre sammankomster till stora banketter. Personalen på Häringe slott är kunnig och hjälpsam och gör sitt bästa för att säkerställa att varje gäst får en minnesvärd upplevelse.

Att bo på Häringe slott är en upplevelse utöver det vanliga. Här kan man koppla av och njuta av lugnet i den vackra naturen, samtidigt som man har tillgång till alla bekvämligheter man kan önska sig. Så om du letar efter en unik och exklusiv plats att bo på nära Stockholm är Häringe slott definitivt värt ett besök.

Häringe slott konferens- och evenemangscenter
Häringe slott konferens- och evenemangscenter

 

Häringe slott vinkällare

Här finns en vinkällare och en fängelsehåla.
Jag går upp på övervåningen till Sten salen där man kan avnjuta en god kopp te.

Ett svar på ”Häringe slott konferens- och evenemangscenter

  • Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *