Uncategorized

Vad ska man dricka för drink i en pool?

När man befinner sig vid en pool är det viktigt att välja rätt dryck för att hålla sig sval

Men vad ska man egentligen dricka för att dricka i en pool? Det finns många olika alternativ att välja mellan, men det är viktigt att välja en dryck som är lätt att dricka och som passar till tillfället. För att njuta av en swimmingpool så ska du alltid när du har simmat färdigt dricka vatten eller ta en god drink med frukter och juice.

En populär drink vid poolen är Mojito som är en fräsch och läskande drink med lime, mynta och socker. En annan klassisk drink är Piña Colada som är en tropisk drink med kokos och ananas. För den som vill ha något mer sofistikerat kan en Gin & Tonic med gurka och enbär vara ett bra alternativ.

Oavsett vilken drink man väljer är det viktigt att tänka på att dricka med måtta och att inte bli för berusad vid poolen. Med rätt dryck och rätt inställning kan man njuta av en härlig dag vid poolen. Bäst om alla drinkar är alkoholfria, man ska ej dricka alkohol och simma samtidigt.

Livet i ett nötskal rund pool och en härlig kall Coca cola, sedan är det bara att leva här och nu.

 

Vad är en pool drink

En pool drink är en alkoholhaltig dryck som är speciellt utformad för att drickas vid poolen. Dessa drycker är vanligtvis lätta och uppfriskande för att passa in i den avslappnade pool miljön.

Pool drinkar innehåller vanligtvis fruktjuicer, läsk och alkohol. De kan också innehålla andra smaksättare som mynta, citron eller jordgubbar.

Ett exempel på en populär pool drink är Piña Colada som innehåller ananasjuice, kokosmjölk och rom. En annan populär pool drink är Margarita som innehåller tequila, limejuice och triple sec.

Det är viktigt att notera att pool drinkar kan vara höga i socker och kalorier så det är bäst att dricka dem i måttliga mängder. Det är också viktigt att inte dricka för mycket alkohol vid poolen eftersom det kan öka risken för olyckor.

Bästa drycker att njuta av i en pool

När man befinner sig i en pool under en varm sommardag kan det vara skönt att ha något svalkande att dricka. Här nedanför följer några förslag på drycker som är perfekta att njuta av i en pool.

Alkoholfria alternativ

För den som inte vill dricka alkohol finns det gott om alternativ. Här är några förslag:

 • Iskallt vatten med citron eller lime
 • Färskpressad juice exempelvis apelsin- eller grapefruktjuice
 • Iskallt iste med citron eller mynta
 • Läskedryck med is exempelvis Coca-Cola eller Sprite

Alkoholhaltiga alternativ

För den som vill ha något med lite mer sting i finns det också många alternativ. Här är några förslag:

 • Mojito – En klassisk drink med mynta, lime och socker
 • Piña Colada – En tropisk drink med ananas och kokos
 • Margarita – En syrlig drink med lime och tequila
 • Sangria – En fruktig drink med vin och färsk frukt

Oavsett vilken dryck man väljer är det viktigt att man dricker med måtta och alltid ser till att ha tillräckligt med vatten intill poolen.

Hur man förbereder pool drinkar

Ingredienser

För att förbereda pool drinkar behöver man ha rätt ingredienser. Nedan finns en lista på några av de vanligaste ingredienserna som används för att göra pool drinkar:

 • Fruktjuice
 • Soda
 • Alkohol (t.ex. vodka, tequila, rom)
 • Färsk frukt (t.ex. jordgubbar, kiwi, ananas)
 • Is

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *