Hotell i Norge

Badehotellet i Holmsbu

Norge

Är du i Norge eller planerar du en resa dit tycker jag du ska boka en hotellnatt eller besöka badhotellet i Holmsbu. Hotellet ligger intill hamnen där man kan gå en härlig morgon- eller kvälls promenad och titta på alla båtar som befinner sig där. Går man dessutom upp på den högsta platsen i Holmsbu kan man se ut över hamnen, se alla butiker och restauranger nedanför sig. Badehotellet ligger femtio minuter från Oslo och trettio minuter från Drammen. Här finns det åttio stycken sängar i trettiosex hotellrum. Det finns också konferensrum, lokaler, bar och restaurang.

 

Badehotellet

Vare sig man är ett par eller om ditt företag har bokat plats för kurs, konferens eller fest så är detta hotell ett bra val. På sommaren är dessutom bageriet öppet som då erbjuder färska bakverk, kakor och glass eller sommarbutiken med en massa produkter.

Aktiviteter på Badehotellet

På hotellets hemsida finns det mycket information som man kan läsa. Bland annat om deras aktiviteter som finns under året. Kanot Dagar, vinkurser eller varför inte utställningar med verk av Mikael Persbrandt och Espen Eiborg.

I alla rum ingår det frukost och det finns både enkel-, dubbel- och trebäddsrum att boka. Man kan också boka något av rummen med havsutsikt eller med havsutsikt och balkong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *