Hotellrum

Läs en bok på hotellet

Privat- eller affärsresor

När man åker till en annan stad eller land kanske du bor på hotell. Även om du inte tillbringar dagar på hotellet kan det vara skönt med lite avkoppling innan man går och lägger sig med en bok. Att få lägga sig ner och fastna i bokens fantasi. Det kommer du att göra om du läser Den jag var som är skriven av en ung författarinna vid namn Emelie Rudolph.

 

Läs en bok på hotellet
Läs en bok på hotellet

Den jag var av Emelie Rudolph

Boken innehåller både om vardagen, spänning men också om erotik. Det är känslor som många utav oss haft när det handlar om sexuella känslor mellan två personer som inte får vara tillsammans. Om hur svårt det är när kroppen vill en sak men hjärnan säger något annat. Den handlar också om livsöden i en mansdominerad värld där den feminina styrkan får krav av sexualitet, åtrå och framtidstro. Du kommer inte att bli besviken och nedan är några rader som nog gör att du vill läsa boken på en gång:

“Jag drömmer, så måste det vara … Men varför är min kropp stel och frusen? Naglarna rispar i betongen när jag kämpar med att få liv i fingrar.na Nej, detta är ingen dröm … kylan och smärtan i kroppen är verklig.”

Cazira vaknar upp, blåslagen på ett tak i det sargade Gärsnäs. Med minnesförlust och en värkande kropp tar hon sig mot ljusskenet i horisonten för att söka hjälp. Där möts av eldar och frän lukt av brända kroppar som får henne att vilja kräkas. I mitten av allt elände står Marco, skräckslagen av att se henne framför sig. Hans reaktion gör henne illa till mods men Cazira ser ingen annan utväg än att följa den mystiska mannen som verkar veta vem hon är. Hade hon kommit ihåg vem han var, skulle hon nog tagit hans liv där och då …

Boken kan du hitta på Siljans Måsar där det finns fler böcker att välja emellan. Och det kan behövas då du troligen inte kommer att kunna lägga ifrån dig denna bok förrän den är slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *