Hotell i Malmö

Clarion Collection Hotel Temperance

Mitt i City

Befinner du dig eller ska åka till Malmö ligger Clarion Collection Hotel Temperance mitt i stadskärnan och nära till allt. Det är ett jättemysigt hotell i en antik byggnad där du kan både få frukost, fika och middag på priset när du bokar ett rum. När hotellet byggdes 1902 var det ett hotell med ångkök som importerades från Tyskland för att de som inte var så rika skulle kunna äta billig mat. På den tiden kostade det att bo där en krona och tjugofem öre. Charmen i hotellet finns kvar i grönt och guld.

Här finns det enkelrum och dubbelrum i olika prisklasser i varma färger som är mycket välkomnade att befinna sig i. När man vaknat går man ner till frukosten som erbjuder en härlig buffé av ekologiska produkter, juicer, flera sorter av flingor och en uppsjö av olika slags pålägg. Har du sedan varit på ett möte utanför hotellet eller på hotellet kan du avnjuta en fika på eftermiddagen med olika sötsaker eller nåt enkelt att äta. Deras middag består alltid av soppa, sallad eller varmrätt.

Clarion Collection

Då hotellet ligger mitt i stadskärnan kan du ta en promenad runt staden när du ändå är där. Här finns butiker av alla slag, restauranger eller så kan du bara gå en promenad utmed gågatan. På Davidshallsbron mitt i stan finns det ett konstverk som man måste se. “Way to go” heter det och består av nitton skor i brons. Det är från kända artister från Malmö som till exempel Git Gay och Anita Ekberg.

x

Clarion Collection har också mötesrum som kan bokas för små eller stora möten. Det finns också en lobbybar där du kan sitta och koppla av eller umgås med ett glas vin och enklare mat från deras barmeny. Eller varför inte ta ett besök i relaxhörnan eller deras gym.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *