Hotell i Stockholm

Hotell mitt i Stockholms City

Clarion Hotel Amaranten

Ett hotell nära allt och är ett hotell mitt i Stockholms City. Det tar endast åtta minuter att gå till centralstationen och då hamnar du också mitt i allt när det gäller butiker och restauranger. Vill man åka sevärdigheter i stan ligger också t-banan bara några steg utanför entrén. Hotellet har en konferensavdelning så det är ett perfekt ställe att ha möten på om många bor i olika städer. Då kan man både kombinera jobb med nöje och visa upp stan. Kommer man med bil till hotellet finns det ett inomhus garage under hotellet där man som gäst får ett billigare pris.

I entren finns det en restaurang som drivs i samarbete med Marcus Samuelsson. På hotellbaren kan du beställa drinkar, vin och olika ölsorter. Vill man träna det finns både gym och bastu en trappa ner från lobbyn.

Hotellrum i Stockholms City

Det finns ett stort utbud av hotellrum att välja mellan. Från det enklare som också är modernt till det lyxigare med suite. När du bokar hotellrum ingår frukost i alla rum. Du kan också beställa upp frukosten till rummet. Och behöver du tvätta dina kläder kan du lämna dom i receptionen innan klockan nio så får du dom tillbaka rena samma dag.

Det minsta rummet är elva kvadratmeter med en etthundrafyrtio centimeter bred säng. Det finns också ett skrivbord, tv och dusch. Behöver du använda hårtork eller strykjärn finns det också inlagt i garderoben. Sen finns det större rum med två sängar, familjerum för fyra personer och på den översta våningen sviter med en enorm utsikt över Kungsholmen.

Vill man lyxa till det ännu mer finns det suiter på nästan femtio kvadratmeter där du kan sitta på en terass med solbäddar, lyssna på musik eller ta ett bad i badkaret. Här finns också morgonrock, tofflor, skrivbord, minibar, en stor platt-tv och en Nespressomaskin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *