Camping

Norra Ängby camping

En äldre camping med bevarad atmosfär

Norra Ängby camping
Norra Ängby camping

 

Är du ute på semester och ska campa antingen med husvagn, husbil eller tälta så tycker jag att du ska stanna till på Norra Ängby camping. Denna camping ligger utanför Mälaren och inte långt ifrån Stockholms city. Denna camping har funnits ända sedan 40-talet även om den har uppgraderats och renoverats. Många platser på campingen är fortfarande bevarade såsom receptionen och matstugan. Har du inget boende efter din bil finns det också stugor att hyra.

Ta en tur runt friluftsområdet runt Norra Ängbys camping

Norra Ängby camping är inte bara en plats där du ställer upp din husvagn eller bil. Här kan du ta dig en promenad utmed vattnet, bada, åka vattenrutschbana och äta god mat. Här finns också servicehus där du kan använda dusch och toaletter eller tvätta dina kläder. När campingen har högsäsong från juni till september så kan du boka högst sju nätter om du har husvagn eller husbil.

Här finns också två olika sorters stugor som du kan boka på totalt 40 stycken. De är vinterbonade med kylskåp och kokplatta. De har fyra stycken bäddar och dusch, toalett och ett större kök finns i servicehuset. Du kan välja mellan det mindre småhuset på 10 kvadratmeter med två våningssängar, kylskåp, kokplatta, bord och pallar och lite husgeråd. Eller så kan du boka en loftstuga som är på 15 kvadratmeter med fyra bäddar och samma innehåll som småstugan. Vissa av loftstugan har även kabel-tv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *