Uncategorized

Bo på hotell med sina vänner

När man bor trångt som jag gör och ibland har jag dessutom varit inneboende hos andra, så är det svårt att bjuda hem folk.

En gång i tiden bodde jag inneboende hos en familj i Saltsjö Boo och då tänker man att jag måste ha bott väldigt fint. Fast familjen bodde i ett litet radhus och jag fick hyra ett litet rum av dem. Till saken hörde att de hade både barn och hundar. Så visst borde vi alla trångt.

Detta kan man också lösa på olika sätt om man nu bor så trångt. Tex så är det alltid bra att ha våningssängar så att barnen delar på ett utrymme i stället för två sängar bredvid varandra. Det är då lättare att ha våningshus för det tar inte lika stor plats.

Det man också kan tänka på om man bor trångt och inte har plats med allt är att sälja vissa av sina möbler på blocket eller tradera. På Tradera så budar folk över varandra om det du ska sälja är något som alla vill ha. På blocket så förekommer sällan budgivning utan du sätter ett pris så brukar folk pruta helt enkelt. Det kanske är roligare att bjuda hem hela när du ändå saknar förråd och sedan kan du låna dina vänners förråd i framtiden om de är snälla.

Har du svårt att sälja möblerna så kan du alltid ringa Helping Hands så kommer de och hämtar varan och då får du heller inte betalt för det. Eller sista utvägen är att lägga in dem i ett förråd, tex  Det som ligger närmast mig är förråd Nacka där man kan lägga in sina möbler som ej får plats.

Nedan i divan brukade jag sova i, men när jag köpte en säng så behövde jag bli av med den. Då fick vi lägga in den i ett förråd så länge vi kunde planera hur vi skulle göra med den.

Du kan också använda förrådet till annat, till exempel loppisprylar du med tiden vill sälja på olika loppmarknader. Vem har sagt att man måste ge bort alla eller slänga.

När man väl har slängt det man inte behöver på ett eller annat sätt, ja då kan man börja bjuda in sina vänner. En person som jag ofta har i min krets är en offentlig person som brukar styla kändisar. Jag själv är också halvkändis och även jag vill att han ska styla och det gillar jag verkligen. Denna person vill jag bjuda in lite oftare hem till mig när jag väl bor lite större. Jag kan tyvärr inte bjuda hem folk så länge som jag bor så trångt som jag gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *